CyberLOL Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Zajímalo by mě jestli se někde prodávají prázdné UMD disky ?? Např. pro vypálení filmů a takových těch nepotřebných programů co zabírají místo na hry atd... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartell33 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 No nic takovýho jsem neviděl a řekni mi, na čem to chceš asi vypalovat? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 No nic takovýho jsem neviděl a řekni mi, na čem to chceš asi vypalovat? :lol: To nwm ... pouč mě :psp: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Neprodava a nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Nic takového zřejmě neexistuje, to na fotce je normální UMD hra akorát že jí někdo vyndal z toho obalu a dal jí tam obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 děkuju za příspěvky :cheesygrin:. Ale škoda těch UMD(ček) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CyberLOL
Zajímalo by mě jestli se někde prodávají prázdné UMD disky ??
Např. pro vypálení filmů a takových těch nepotřebných programů co zabírají místo na hry atd...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts