CyberLOL Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2010 Zajímalo by mě jestli se někde prodávají prázdné UMD disky ?? Např. pro vypálení filmů a takových těch nepotřebných programů co zabírají místo na hry atd... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 cartell33 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2010 No nic takovýho jsem neviděl a řekni mi, na čem to chceš asi vypalovat? :lol:
0 CyberLOL Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2010 No nic takovýho jsem neviděl a řekni mi, na čem to chceš asi vypalovat? :lol: To nwm ... pouč mě :psp: :lol:
0 VOndy1468624023 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2010 Nic takového zřejmě neexistuje, to na fotce je normální UMD hra akorát že jí někdo vyndal z toho obalu a dal jí tam obráceně.
0 CyberLOL Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2010 děkuju za příspěvky :cheesygrin:. Ale škoda těch UMD(ček)
Otázka
CyberLOL
Zajímalo by mě jestli se někde prodávají prázdné UMD disky ??
Např. pro vypálení filmů a takových těch nepotřebných programů co zabírají místo na hry atd...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts