mikimouse16 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 zdravím, při každém pokusu vytoření účtu na PSnetwork mi to vyhodí hlášku že heslo nebo mailová adresa není dobře, ale na 100% jsou oba dva údaje správně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 U data narození musíš dát aby ti bylo 18+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ričin93cz^ Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Omg.....neumíš číst?Psal že mu to píše že mail adresa a heslo je blbě a ne datum narození... Jinak miki,nevím co s tím máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Obsahuje tvé heslo čísla i písmena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Já měl stejný problém a dělalo mi to datum narození... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 pročti toto http://console-forum.net/showthread.php?t=79024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janvlk Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Je to tím věkem musíš dát 18+ jinak potřebuješ souhlas rodičů a to nevím jak to dát.E-mail i heslo máš dobře jak čtu tak je to tím věkem.Měl sem to samí.Stím heslem je to taky možný.Musíš tam mít slovo,písmena+čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 já měl ten samej problém a dokonce jsem kvůli tomu rozflákal pár věcí jak jsem byl vytočenej :-D...ale pořád jsem to zkoušel a nakonec mi to šlo, ani nevim jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mikimouse16
zdravím, při každém pokusu vytoření účtu na PSnetwork mi to vyhodí hlášku že heslo nebo mailová adresa není dobře, ale na 100% jsou oba dva údaje správně...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.