Dwait Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Potřebuju poradit s problémem Normálně dám hru do mechaniky chvilku se načítá a potom tam je jenom napsaný play game a když to spustim, tak se hned ukáže: GAME ERROR the disc is unredable:cry:. Zkoušim to hodněkrát a ani se nenačte obrázek, dokonce se mi nechce načíst ani originálka.:cry::cry::cry::cry: Mě už to s***, asi ten xbox kicknu z okna a budu mít klid......8) prosím poraďte jak aby zase šlo hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 zničený laser?...zkus to vyčistit stlačeným vzduchem nebo alespon napr pumpickou profouknout a kdyz to nepomuze tak asi novou dvd mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 zničený laser?...zkus to vyčistit stlačeným vzduchem nebo alespon napr pumpickou profouknout a kdyz to nepomuze tak asi novou dvd mechaniku návod, jak si Xko zničit ještě víc :) Hlavně tim stlačeným vzduchem. Jen dotoho. K tématu: Nejspíše ti odešla mechanika = musí se vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 já už to udělal a funguje to o dost líp když to nemáš odzkoušený tak to nevyvracej tak stačil by koupit laser ale ta mechanika bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Dwait: pokud chceš, napiš mi PM 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dwait
Potřebuju poradit s problémem
Normálně dám hru do mechaniky chvilku se načítá a potom tam je jenom napsaný play game a když to spustim, tak se hned ukáže: GAME ERROR
the disc is unredable:cry:. Zkoušim to hodněkrát a ani se nenačte obrázek, dokonce se mi nechce načíst ani originálka.:cry::cry::cry::cry:
Mě už to s***, asi ten xbox kicknu z okna a budu mít klid......8)
prosím poraďte jak aby zase šlo hrát
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.