DoktorKiller Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Ahoj nedá se nějak zprovoznit Skype nebo ICQ. Našel jsem stránku na, které šlo icq ale nebylo tam plno věcí (http://communicationtube.icqonline.eu/) Další stránky mi nefungovaly ,prosím pomozte :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 meebo.com ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 hmm dík za tip ,ale tato stránka nefunguje na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 skus ebuddyho nekomu to jde nekomu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Jj dík ,už jsem ho zkoušel, v klasickém rozlišení mi to nešlo ale když jsem ho přepnul do blokového tak jsem se alespoň přihlásil ,načítalo se mi to 15 min a potom sem neměl nervy tak jsem to vypnul. Jde vám to někomu nebo stím máte alespoň malé zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.