Road-Master Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Založil jsem tento pokec proto abych zjistil jestli uživatele na CF foru hrajou více originální hry nebo pálené hry? Pokud hrajte origošky napište které dobré kousky vlastníte. Pokud hrajete pálenky napište náké hry které vlastníte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 OBOJE viz můj podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Jedině origo..... A přes Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 já mám jedině pálený hry akorát sem měl puzjčený 2 hry od kamarádů fallout 3 a dead rising jinak muj seznam her STAR WARS THE FORCE UNLEASHED THE ULTIMATE SITH EDITION STAR WARS THE FORCE UNLEASHED BROTHERS IN ARMS HELLS HIGHWAY FAR CRY 2 DEAD SPACE BATMAN ARKHAM ASYLUM MIRRORS EDGE BATTLEFIELD BAD COMPANY UNREAL TOURNAMENT 3 SPLINTER CELL DOUBLE AGENT THE SABOTEUR GHOSTBUSTERS UFC 2009 RACE DRIVER GRID TOMB RAIDER UNDERWORLD TOMB RAIDER ANNIVERSARY ACE COMBAT 6 FIRES OF LIBERATION GTA:EPISODES FROM LIBERTY CITY GTA 4 TUROK RESIDENT EVIL 5 GEARS OF WAR 2 GEARS OF WAR BIOSHOCK BORDERLANDS OPERATION FLASHPOINT DRAGON RISING CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 CALL OF DUTY WORLD AT WAR CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE CALL OF DUTY 3 ARMY OF TWO THE 40TH DAY ARMY OF TWO MASS EFFECT MEDAL O HONOR AIRBORNE STRANGLEHOLD ASSASSINS CREED 2 ASSASSINS CREED PRINCE OF PERSIA COMMAND AND CONQUER RED ALERT 3 COMMAND AND CONQUER 3 KANES WRATH COMMAND AND CONQUER 3TIBERIAN WARS HALO WARS BURNOUT PARADISE FORZA MOTORSPORT 3 COLIN MCRAE DIRT 2 NEED FOR SPEED SHIFT NEED FOR SPEED UNDERCOVER NEED FOR SPEED PROSTREET NHL 10 NHL 09 NHL 08 NBA 10 NBA 09 NBA 08 LEGO STAR WARS COMPLETE SAGA LEGO INDIANA JONE 2 THE ADVENTURE CONTINUES LEGO INDIANA JONES ORIGINAL TRILOGY celkem 20565 gamerscore 2 roky práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Skoro jen palenky.Origo mam jen Resident Evil 5 a Fifa 07 co mi zbyla :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Vždy a jenom originál a samozřejmě LIVE. Moje hry: PGR 3 PGR 4 Burnout Paradise Saints Row Halo 3 N3 Ninety-Nine Nights SEGA Rally Far Cry 2 GTA IV + dva datadisky CoD: Modern Warfare 2 Co si plánuji koupit: DiRT 2 BF: Bad Company 2 Zatím nic moc hry ale mě to stačí :) Ola! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Pouze originály a přes Live, ale jenom když mám zrovna Gold... Jinak hry viz. podpis + Far Cry 2, který jsem koupil a nejelo a je na reklamaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Já osobně hraju jen pálené hry : Seznam her : Call of Duty 5 - Wolrd at War Stoked Fuel Pure Acecombat 6 Dirt 2 Left 4 Dead NHL 10 NBA Live 10 Avatar NFS Shift Transformers Revenge of The Fallen Fight Night Round 4 MX vs-ATV Reflex Call of Duty 4 Modern Warfare The Saboteur Assassins Creed 2 Bloodlines 50 Cent - Blood On The Sand GTA - Episodes From Liberty City Zatím nic moc,mám x-box od vánoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrecka Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 hry hraji originál,ale kupované pouze na bazaru,až když cena klesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelenidlo Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 origo, viz podpis, ale začínám silně uvažovat že si koupím druhej iX na palírny :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 jen origo a paleny nikdy hrat nebudu, hry viz v mym podpisu odkaz na mygamecard jinak scarecrow nechci ti do toho mlet ale jak se muzes vytahovat s GS kdyz hrajes palenky... Kdybys mel takovyhle score s tim ze bys hral origosky tak to jo to by bylo pekny ale takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 jen origo a paleny nikdy hrat nebudu,hry viz v mym podpisu odkaz na mygamecard jinak scarecrow nechci ti do toho mlet ale jak se muzes vytahovat s GS kdyz hrajes palenky... Kdybys mel takovyhle score s tim ze bys hral origosky tak to jo to by bylo pekny ale takhle? proč by nemohl má to někde zakázaný omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 tak zakazany to neni samozrejme ale kdyz si clovek hry kupuje tak to GS nejde nahoru tak rychle jako u palenejch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haplo Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Hraji pouze orig. a pres live Vypisovat je nebudu, je jich cca 40 (vetsina bazar) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Hraju originály na PS3 se to jinak udělat nedá :) , občas nějakej ta záloha když se nudím na x360 ... takže oboje ale převážně originály :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Hraji jedině originály. Ale začínám uvažovat,se na to vykašlu:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 drive palenky ted jenom origa .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Origo only8)..většina bazar, nebo koupeno z Anglie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Jednoznacene palenky 20 her , originalky mam jen dve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Dříve pálenky.. ted jedu jen origo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 prewazne palenky mam jen 3 originalky HALO3 ODST,SKATE a FRAC TURE hraju jen abych si zahral XD :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellkey Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Hraju převážně... ® : KOPIE 8 : 96 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E.D.D.Y. Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Pouze origo,po hafo napálených hrách na PC jsem z toho už vyrostl a je pro mě jednodužší objednat si origo až domů pod nos a beze strachu z banu a podobných nesmyslů si zahrát. Má to své kouzlo... Navíc pracující člověk musí uznat,že např. starší hry nejsou finančně nedostupné (viz aukro atd.) Když jdu s bandou do hospy,tak někdy proteče krkem tolik peněz,že bych si za to mohl 1-3 starší kousky koupit.o) Mám 50:50 bazarovky a nové hry a až teď jsem si uvědomil,jak si lidi dokážou pocivě koupených her vážit...ještě jsem se nesetkal s tím,že by mi výměnou přišlo zhuntované DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 E.D.D.Y, ovela vacsiu radost z teba budu mat vyvojari hier, ked si budes kupovat origo z obchodov, odkial odvadzaju pre nich nejake percenta. Z bazaroviek ich nepodporis :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Ty máš tak co řikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.