Patrol Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Chtěl jsem připojit PSP 2000 do HD TV, ale pořád mi to nejde, cinche mám propojený správně, mám televizi na "Komponent" ale pořád mi to píše bez signálu. Nevíte čim by to mohlo bejt? Přemejšlel jsem, jedině tim, že mám neHD kabely na HD televizi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pišťa Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 zkoušel si držet tlacčítko pro změnu podsvícení těch 10 sekund co se to ma .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Nemas kabel co podporuje jen jednu verzy psp ... (myslim jako pro 3000 nebo jen pro 2000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Patrol
Chtěl jsem připojit PSP 2000 do HD TV, ale pořád mi to nejde, cinche mám propojený správně, mám televizi na "Komponent" ale pořád mi to píše bez signálu. Nevíte čim by to mohlo bejt? Přemejšlel jsem, jedině tim, že mám neHD kabely na HD televizi :-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.