tomtomas Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Jaký si mám pořídít volant k wii?? Myslím nasadu na wii remote... takovy jaky je k mario kart nebo ten co je jako kdyby k formuli nebo uplne jiny ?? Poradte prosím!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusta1468624564 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 rekl bych ze je to uplne jedno, jestli hranatej nebo kulatej:cheesygrin:, staci ze nekam das ovladac a jedes... ja treba koupil tento http://images.businessweek.com/ss/06/12/1220_gameaccessories/image/wii-sports-pack.jpg 5 nastavcu na remote pres ebay za cca 170 kc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Ale ja nechci eby......chci nakej ceskej obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTaKar Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 volant je sice na první pohled cool ale po nějaký době jsem stejně skončil na kombinaci wiimote+nunchuk (je to citlivější = lepší časy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 koukni na aukro... jinak je jedno jestli formuloidni nebo marioidni :) oba poslouzi dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 podle me si to muzes s trochu sikovnosti udelat sam a nebo hrat bez volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happy Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 volant je sice na první pohled cool ale po nějaký době jsem stejně skončil na kombinaci wiimote+nunchuk (je to citlivější = lepší časy) Musim rict, ze driv jsem o kombinaci wiimote+nunchuk nechtel ani slyset, ted uz jinak nejezdim, a to ani NFS :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 tak sem dostal 4x mario kart volant takze ......a musim rict ze je to mnohem lepsi enz bez nej!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.