Zavorka Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 koukám že brzy bude darwinia na xko(nevim jestli i na ps3) na xlive je trailer co si o tom myslíte? možná bych koupil :) na pc mě to bavilo :) EDIT: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 nic pro me :) ale urcite hodne originalni .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 tuhle hru robilo nějak 3-5 lidí ti samý zrobili i uplink , defcon a multiwinia :) hra je původně vyšla jen na pc ... třeba defcon měl vyjít na nds možná se ho dočkáme i na xku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 datum vydání 10.2.2010 http://xbox360.ign.com/objects/142/14243064.html hmm tak už vím co budu všechno kupovat na MP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 tak darwinia+ je venku :) stojí 1200mspointů :) ovládání je super ... graficky je to myslim lepší jak darwinia na pc :) ale měl jsme čest jenom zkusit trialovku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 fain takže jsem si to kupil a a ž ted jsme zjistil že je to vlastně Darwinia + multiwinia na xko :shock: (singl + multi) kupil si to ještě někdo? :) EDIT: ted jsem dokonce dostal obrázek hráče za výhru v multiwinii a ještě triko darwinia k avataru :) EDIT2: je to pecka nehledte na hodnocení v xlive tam tomu lidi vůbec nerozumí :) je to originální krásná hra ... (darwinia , multiwinium jsem ještě neměl možnost pořádne vyzkoušet) jinak mě dost sere kamera u Squadu :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.