Zavorka Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2010 koukám že brzy bude darwinia na xko(nevim jestli i na ps3) na xlive je trailer co si o tom myslíte? možná bych koupil :) na pc mě to bavilo :) EDIT: Citovat
smiling Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2010 nic pro me :) ale urcite hodne originalni .. Citovat
Zavorka Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 18, 2010 tuhle hru robilo nějak 3-5 lidí ti samý zrobili i uplink , defcon a multiwinia :) hra je původně vyšla jen na pc ... třeba defcon měl vyjít na nds možná se ho dočkáme i na xku :) Citovat
Zavorka Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 datum vydání 10.2.2010 http://xbox360.ign.com/objects/142/14243064.html hmm tak už vím co budu všechno kupovat na MP :) Citovat
Zavorka Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 10, 2010 tak darwinia+ je venku :) stojí 1200mspointů :) ovládání je super ... graficky je to myslim lepší jak darwinia na pc :) ale měl jsme čest jenom zkusit trialovku :( Citovat
Zavorka Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 fain takže jsem si to kupil a a ž ted jsme zjistil že je to vlastně Darwinia + multiwinia na xko :shock: (singl + multi) kupil si to ještě někdo? :) EDIT: ted jsem dokonce dostal obrázek hráče za výhru v multiwinii a ještě triko darwinia k avataru :) EDIT2: je to pecka nehledte na hodnocení v xlive tam tomu lidi vůbec nerozumí :) je to originální krásná hra ... (darwinia , multiwinium jsem ještě neměl možnost pořádne vyzkoušet) jinak mě dost sere kamera u Squadu :blink: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.