Eastyx Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Zdravim, mám takovej problém... když si na PlayStation Store chci stáhnout komiks (ať už placenej nebo neplacenej), vyberu ho, dám Buy a hodí mě to do Media Go, a tam mě to napíše: An error has occurred. (80023111) PLS lidi poraďte... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Zkus si regnout druhej učet,ale nvm jestli to jde kdyz psp ma jedinecne id Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eastyx Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 OK. Dík... zkusim to a dám vědět 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eastyx Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Hmm.... furt to nefachá... PLS... máte ještě něco? Co mám ještě vyzkoušet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Eastyx
Zdravim, mám takovej problém... když si na PlayStation Store chci stáhnout komiks (ať už placenej nebo neplacenej), vyberu ho, dám Buy a hodí mě to do Media Go, a tam mě to napíše: An error has occurred. (80023111)
PLS lidi poraďte... :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.