compvole Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Zdary,mám nově nainstalované windowsy,stáhnu skype,normal nainstaluju,ale nejde se mě přihlásit,na žádnej účet...pokaždý tohodinu přihlašuje a napiíše,že skype nemá připojení k internetu,což samozřejmě mám... pls help(reinstall nepomohl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Neco podobnyho me to delalo, pomohlo me, kdyz sem vymazal registry. A jsi si jisty, ze je installer v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 no stahoval sem dva instalery,dvakrát nainstaloval dvakrát nic...ct sou ty registry? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Na ty registry si stáhni CCleaner, ty registry si vygoogluj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 díkes,ale já mám ten počítač novej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Takže jsi na tom PC předtím skype nemel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 ee neměl,jediný co mám původní je grafika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Zkus to s vyplym firewallem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 díkes skusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 np, pak dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 tak taky nejde no :-(,ale ICQ funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 tak to fakt nevim... jestli na neco prijdu, dam vedet... Nechcu byt OT, ale zda se me to a nebo se zrusili credity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukhi Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 me se taky zrusily kredit ale i thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
compvole
Zdary,mám nově nainstalované windowsy,stáhnu skype,normal nainstaluju,ale nejde se mě přihlásit,na žádnej účet...pokaždý tohodinu přihlašuje a napiíše,že skype nemá připojení k internetu,což samozřejmě mám... pls help(reinstall nepomohl)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.