Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
  w0lf napsal:
je to 8955 nevim proc si to ty lidi furt pletou, ban si tim dostan nemohl alespon po vsech tech clankach co se tu uz psali a jestli jo tak mas smulu mas mit original a ne flash hotovo! tohle uz je fakt ohrany! locknete to!

Pokud je to ohraný tak na to nereaguj a nech si svoje názory pro sebe:roll:

jinak pro miz012:Ban si tím dostat nemohl já sám jsem měl update dlouho a až se mě syn nechtěně připojil na live tak jsem dostal ban takže spíš se ti někdo připojil na live

Odesláno

Taky se mi to zdá jako blbost a jak píše Wolf-ik tak se nedopatřením připojil k lanu a je to za ban ... Osobně sem 8955ku stahoval z live ještě před vlnou v dnech kdy vyšla a v pohodě pořád bez banu ale je tomu skoro tři měsíce ... Jinak by se tu už dávno rozvířila ohromná debata o tom jak a kdo dostal ban na offline učtu

Odesláno

jo, já mám tu potřebu... však tě ani neznám a vůbec nevím, kdo jsi :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:

takže aby jsi neřekl: log zaznamená veškeré tvoje dění na xku a to pak při nejbližším připojení odešle Microsoftu, takhle nějak se ID konzole dostane na černou listinu a při nejbližší příležitosti detekce (update) již klidně ban obdržíš, takže to není tak, že by jsi schytal bann na konzoli, která byla vždy pouze offline. Nikdo takový není a jestlí říká někdo, že měl konzoli POUZE offline a dostal bann, tak lže.

Odesláno

On hledá někoho kdo by mu udělal unban HDD a vy se tady bavíte proč toho banána dostal ... nechápu :D

@miz012: Většina lidí co dělá unban, tak forum moc nesleduje, takže ho budeš muset najít ... řekni třeba romiikovi, určitě se dohodnete ;) při nejhoršim to uděláte přes poštu

zatim lock

//EDIT: Tak po rozhovoru s romiikem znovu odemykám, prý je to "dobrá debata, aspoň nováčci budou vědět co mají dělat.."

//EDIT2: Takže definitivní lock ... :roll:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu