Tomas79 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Ahoj.Mám problém s vytvořením iso souboru.Můžete mi někdo poradit.Stáhnul jsem si hru z sharerapidu,extrahoval jsem jí do počítače a ve složce mám soubory:Data,Iopfiles,Mov_ntsc,Mov_pal,Sces_524.10 a System.cnf a nevím jestli to musím dostat do iso souboru a jak to do něj dostat a opatchovat nebo rovnou nějak vypálit,aby mi to v ps2 šlo a já mohl hrát.:bash:Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 pomocí programu Power ISO si tu hru převedeš do ISA, pak to vypálíš na DVD a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas79 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 To jo,ale jak to mam v tom power Isu udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 a z jakeho formatu ´ho chces prevest ci vytvorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 tam dej napoveda v tom programu kdyz nevis jinac doporucuju stahnout hru ktera je uz udelana v ISO jelikoz je velky problem stim prevodem ale zkusit to muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 sorry ze tady pisu na vickrat ale neco sem nasel snad ti to pomuze http://console-forum.net/showthread.php?t=73912 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seppe1 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 sorry ze tady pisu na vickrat ale neco sem nasel snad ti to pomuze http://console-forum.net/showthread.php?t=73912 Ja to delam pres DVD DECRYPTER...vlozim CD nebo DVD a otevru program DVD Decrypter...v nastrojich nastavim MODE ISO READ...a hra se nacte do compu a po nacteni nastavim MODE ISO WRITE a vypalim ze slozky,do ktere se to ulozilo...HOTOVO,FINIIITO..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.