jPreston Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Je tu nějaký flasher z brna co flashuje mechaniky lite on?? A osobně?? Jsem jukal na fory ale nenasel jsem nikoho kdo by v brne flashoval Lite onky :( tak pls jestli o nekom vite.. A kolik by to stalo.. diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 omg co třeba zkusit Seznam Flasherů pro xbox 360(update 6.3.2009) a pak až založit topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Z Brna je třeba Cvak, co já vim, tak si ho lidi pochvalovali, zkus mu písnout jestli to ještě dělá ;) http://console-forum.net/member.php?u=197 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jPreston Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Myslite ze jsem to nezkusal.. lol.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 To nevím, ale na flash doporučuji uživaele "romiik" posílal jsem mu xko přez poštu a za necelý týden bylo zpět, s flashem.. velice slušné jednání a rychlost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukhi Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Cval dělá i xboxi ? ... a jinak cvaka muzu jen doporucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Myslite ze jsem to nezkusal.. lol.. Jinak u něho to vyjde 500 plus poštovné.. myslím, že luxusní cena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BennyBy Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Cval dělá i xboxi ? ... a jinak cvaka muzu jen doporucit Cvak delal Xboxy s mechanikou BenG, LiteoNky nedela :-) jinak na liteon muzu jedine doporucit Costha, ktery je v seznamu flasheru : http://console-forum.net/showthread.php?t=25940&page=7 Sam s ním mam tu nejlepsi zkusenost (flash mechaniky LiteOn, datum vyroby: 14-05-2009), profesionalni pristup, hotovo do pul hodinky, cena 600 za jakoukoliv mechaniku, nejnovejsi FW a navic pokud mate xbox jeste v zaruce tak samozrejme i bezpecne odstraneni plomb pro pripadnou reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MMattLupen21 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Ja doporucuji Neozalman vyborne jednani a rychlost pres postu oïkdyz neni z Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crow1468623434 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 omg co třeba zkusit Seznam Flasherů pro xbox 360(update 6.3.2009) a pak až založit topic To by jste tu mapu flasherů museli mět aktuální :D v Brně nikdo není Costa ten je mimo republiku a nido jinej tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Costha bude od neděle v Brne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hrasek Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Diky uz jsem s nim v kontaktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jPreston
Je tu nějaký flasher z brna co flashuje mechaniky lite on?? A osobně?? Jsem jukal na fory ale nenasel jsem nikoho kdo by v brne flashoval Lite onky :( tak pls jestli o nekom vite.. A kolik by to stalo.. diky..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.