rockyzz Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Ahoj, našel by se někdo kdo by zahrál nový AoT:40th Day COOP nebo EXTRACTION MOD na obtížnost contractor? Rád bych zahrál z někym zkušenějšim at to má cenu ale hlaste se všichni mužem klidně dát hned.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Dneska mi hra přišla ae Online budu až v pondělí tak to pak můžeme zkusit :) Contractor je samozřejmostí :) Přidej si muj GT a já se ti v pondělí ozvu :) Navíc hru potřebuju co nejdříve odehrát abych mohl napsat recenzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Jasan zítra ti pošlu request pro friend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Já bych si zahrál taky, kdyžtak si mě přidej, můžeme se domluvit. Gamertag: schizanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.