Salazar Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Čus stáhnul jsem si tuhle hru nejmíň 3x a pokaždý se mi to sekne po uvodní sekvenci mam 5.50 Gen D , nevíte co s tim ?( jinak jsem to skošel na všech kartách co mam ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Jakou hru ? Zkus udělat update na D3 ... stáhnout/zkopírovat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 máš UMD ISO MOD na M33?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Jakou hru ? Zkus udělat update na D3 ... stáhnout/zkopírovat znova Jack and Daxter Lost Frontier a já D3 mam ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
Čus stáhnul jsem si tuhle hru nejmíň 3x a pokaždý se mi to sekne po uvodní sekvenci mam 5.50 Gen D , nevíte co s tim ?( jinak jsem to skošel na všech kartách co mam )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.