Johny9509 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Zdravím, mám dva dotazy. První je ten, že když vypínám NHLko 10 tak většinou to vypnutí trvá déle než ostatním hrám a ještě slimka 2x zapípá a restartuje se... Co s tím? je to na reklamaci? Dále jak funguje stahování z PSN ze slotů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janvlk Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Zdravím, mám dva dotazy. První je ten, že když vypínám NHLko 10 tak většinou to vypnutí trvá déle než ostatním hrám a ještě slimka 2x zapípá a restartuje se... Co s tím? je to na reklamaci? Dále jak funguje stahování z PSN ze slotů ? Myslím,že ta restartace se mi taky dvakrát stala ale jen když sem přehazoval kybely:av za hdmi.Pak sem hrabal do nastavení tam sem nastavil rozlišení a pak se restaktoval.Jo vlastně v někdy když sem chtěl vypnout demo skate 1,2 a tony hawk jinak nikdy jindy. Stejně sem hned dal ty dema pryč.Nespíš sistém narazil na chybu a neumněl jí vyřeši tak proto se ti to restartovalo.Nebo si měnil nějaké zásadní nastavení. Stím nhl za jak dloujo se ti vypne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Za jak dlouho ti přesně říci nemůžu .. kabely jsem neměnil, mám stále od začátku AV.. vlastně jsem jednou měnil scart za cinch.. zásadní nastavení myslím jsem neměnil... fakt netuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janvlk Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Za jak dlouho ti přesně říci nemůžu .. kabely jsem neměnil, mám stále od začátku AV.. vlastně jsem jednou měnil scart za cinch.. zásadní nastavení myslím jsem neměnil... fakt netuším.. Hrál si nějaký demo a pak se ti to restartovalo? Taky se ti ale psko mohlo přehřít. Jo tim scartem by to možná mohlo být protože v nastavení displaye seting to musíš přehodit. Kolikrá se ti to restartovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Skoro pokaždé když vxpínám nhlko se ps3 restartne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janvlk Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Skoro pokaždé když vxpínám nhlko se ps3 restartne Hele a po jakém čase myslím tím jak dlouho hraješ a jak máš dlou dlouho pusstěný pskon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Hele časem to nebude... teď jsem hrál nhlko asi 20 minut s tím že konzole byla zapnutá asi 25 minut a zase při vypínání restart... vypínalo se to asi 10 sekund s tím že následoval restart :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janvlk Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Hele časem to nebude... teď jsem hrál nhlko asi 20 minut s tím že konzole byla zapnutá asi 25 minut a zase při vypínání restart... vypínalo se to asi 10 sekund s tím že následoval restart :( Hele a u tý druhý to nedělá.Protože mě jak to dělalo tak to dělalo jen u těch třech dem co sem ti psal,a pak u ničeho jinýho. Nejspíš se my stáhli poškozené nebo se vyskytla chyba která normálně nešla ukončit. Jo a ještě se koukni jestli máš aktualizováný systém to je velmi důležité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Firmware mám 3.15 U skate 2 mi to nedělá, ale možná jeho přítomnost v konzoli nějak ruší nhl, ale to se mi zdá divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Tak se to opět restartovalo. Už mě to pěkně s*re Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Být tebou, tak reklamuju tu hru.. nic jiného nenaděláš.. holt je špatná (v lepším případě, v tom horším ti odchází mechanika u PS3-ky) ..ještě bych zkusil vyčistit čočku u mechaniky čistícím CD, za to nic nedáš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Tu PS3 slim s NHLkem mám teprve od 26.12 .. to mi přece nemůže odcházet mechanika ne? Kde seženu čistící CD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Zkus nejdriv ze hry samotne vyjet do jejiho hlavniho menu (tim se ulozi vsechny data) a pak teprve pouzit Playstation tlacitko na ovladaci a Quit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 To dělám vždy.. Hlavním menu --> Quit game dřív jsem to občas nedělal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Také by mě zajímalo, jestli stejný problém s nhlkem má ještě někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Stejny problem sem zahlednul na zahranicnim foru. Nekdo tam radil pockat s QUITem az prestane blikat HDD, ale nevim jestli to pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Me se ted taky PS3 2x divne vypla. Nemyslim ze hry, kdyz sem vypinal konzoli tak se vypinala daleko dyl, 2x zapipala a vypla se. Po zapnuti naskocila hlaska ze konzole se nespravne vypla a jestli chci problem poslat do Sony. Tohle se stalo dvakrat, nevim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 mne sa to stalo niekolko krat pri NHL 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Stejny problem sem zahlednul na zahranicnim foru. Nekdo tam radil pockat s QUITem az prestane blikat HDD, ale nevim jestli to pomuze... Nechal jsem to nhlko chvili byt, asi 20 sekund a pak tak dal quit game a vyplo se to normalne.. asi se na to nesmi spechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Johny9509: Zkus napsat nebo zavolat na podporu EA a problem jim popis. Je tu sance, ze se to treba v nejakem patchi (pokud bude) opravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Tak už zase... Člověk za něco platí obrovský prachy a ničeho pořádného se nedočká .. Na tu podporu se asi obrátím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Může to být přehříváním? Nevím jestli ji mám dobře danou... za sebou má asi 8 cm a pak je zeď, vedle sebe má asi 7 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Prehrivani mi na tohle moc nesedi - to by padalo a mrznulo nahodne i v jinych hrach a ne vzdycky az pri vypnuti NHL. Nicmene ja mam PS3 primo na TV stolku vedle TV, takze ma ze vsech stran uplne volno. Jestli mas tu moznost ji takhle umistit, tak to zkus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Ja ji mam na policce nad TV po stranach ma volno ale zed je pak teplá od PS3ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Takže další postřehy... Když mám PS3 připojenou k netu.. tak se NHLko vypíná normálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janvlk Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Takže další postřehy... Když mám PS3 připojenou k netu.. tak se NHLko vypíná normálně... Hele já nevím jestli má net nato vliv ale já mám ps3 připojený k netu. A ještě se my ten tvůj problém nestal,jestli je to tím tak stejně jsem to nemohl postřehnou protože mám od vybaléní k němu připojený wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johny9509
Zdravím, mám dva dotazy. První je ten, že když vypínám NHLko 10 tak většinou to vypnutí trvá déle než ostatním hrám a ještě slimka 2x zapípá a restartuje se... Co s tím? je to na reklamaci? Dále jak funguje stahování z PSN ze slotů ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
25 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.