Lukhi Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Zdravím tak mě napadlo jestli by někdo z okolí brna nechtěl jít zahrát:psp: turnaj v ruzných hrách ...každý by dal například 100 .. a výherce by pak ztoho dostal cenu ... pište jestli by něldo šel jestli mám vůbec schánět hráče:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Nejsem z Brna ale kdybys sehnal lidi na turnaj ve Fife 10 nebo NHL 07 ONLINE tak bych se do ho dal....... Jenom kdyby nahodou si to chtel htar a sehnal lidi tak si zamlouvam FC Barcelonu:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Spis bych dal Tekken ma totiz sharring atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Taky by dal ve fife 10 a nhl(kdyz tak ve fife mam Real Madrid):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 taky fifu 2010(kdyžtak mám FC CHelsea Londýn) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 je to nekdo kdo muze jet do brna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 to jde přez infrastrukturu ne?po netu jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 a jak si dame love ? hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 já myslel jentak kdo to nejlíp umí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 to muzem ale slo by to o love taky .. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Prece nejsem hroznej mastr ale dal by to i o prachy...ale musite prijet do Prahy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Pohneme se nekam? :D Ja bych dal turnaj ve fife 10 jen tak online at muze hrat kdokoli.Mohlo by se hrat treba o credity na CF......Ted jen jestli mate zajem a najde se nekdo kdo to zorganizuje...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ok ... moje icq je 423839351 kdo chce jit Fifu 10 nebo něco podovného ať mi napíše udělám podle toho soupisku kdy kdo ským ... ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 tak radsi uz napiseme sem ne?kdo bude hrat a kdo ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 lukhi napiš na icq 388904074 mám chelsea londýn... :-D fifa 10.nikdo mě neporazí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Tak ja mam Real Madrid no...:P prece nejsem mastr ale trochu to umim:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.