Speca Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Cus lidi hele uz me **** D3, nejdou ukladat pozize, nejdou nacist savy, nejdou nektery hry..chtel jsem se zeptat jestli si z D3 muzu hodit zpet na D2? Jestli to neni jako u OFW ze uz nemuzu dik za odpoved.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Recovery flasher, tutorialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasha Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 to na GEN-D3 nejdou savy??ukladat ani nacitat??sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Jdou jak komu, mě jdou také, asi je nějakej problém s kompabilitou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasha Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 hmmm....ja mam sice v podpisu fatko ale nemam ho upgradly na D3 a prave ho budu mit a bojim se ze t onepude ukladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Speca
Cus lidi hele uz me **** D3, nejdou ukladat pozize, nejdou nacist savy, nejdou nektery hry..chtel jsem se zeptat jestli si z D3 muzu hodit zpet na D2? Jestli to neni jako u OFW ze uz nemuzu dik za odpoved.:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.