fajnokelma Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Tak zatím jednoznačně nejlepší point n - click adventura na ds-ko! Kdo zná pc/ps verzi a bavila ho, tak tohle si musí zahrát - je tam totiž docela dost novejch věcí i pár informací. Paráda. Je tam i novej prvek nápovědy (stejný jako u Laytona - jenom není potřeba "penízků", je potřeba se snažit a pak to teprve napoví). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Paráda, kvůli tomu bych si koupil DSko :-) Broken Sword je první adventura, kterou jsem kdy dohrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Hmm to by mohlo bejt dobry.na pc jsem sj to chtel zahrat ale tohle budejeste lepsi.diky za tip.mohl bys pridat i link na stazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 smazano.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Paráda, kvůli tomu bych si koupil DSko :-) Broken Sword je první adventura, kterou jsem kdy dohrál. Popravdě, já jsem si kvůli tomu to DS-ko koupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Popravdě, já jsem si kvůli tomu to DS-ko koupil :) Já DSko budu mít za dva dny :) Moc se těším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.