dabazo Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Ahoj koupil jsem si kabel,abych mohl hrát na telce,ale psp-čko vysílá video v NTSC a moje televize to neumí. Sakra co teď??? Existuje nějaký převodník,či co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Asi nezbýva nic jiného, než si koupit novou tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Asi nezbýva nic jiného, než si koupit novou tv Tak to uz by bylo levnejsi koupit novy PSP :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 A jaký máš typ televize??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ale vzdyt v system nebo tam nekde by melo byt nejake prehozeni mezi pal-50,60 a NTSC ne??(moc se v PSP nevyznam, jsem XBOXar,ale to je snad u kazde konzole) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tak to uz by bylo levnejsi koupit novy PSP :roll: no to by mu asi moc nepomohlo ne? Jinak radil bych hraj přes comp ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Televize je větší=D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 no, televize, která nepodporuje NTSC asi moc velkou úhlopříčku mít nebude... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 No vsak ja myslel z tech novejsich, starou televizi uz ani neznam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.