t0x1c Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Chtel bych se zeptat jestli se muze neco stat kdyz dam vypalenou hru do neflashnuteho xboxu 360 Elite Edition jestli mi to jen nenacte nebo muzu dostat ban i kdyz to nenmam pripejene k internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 ban určite nedostaneš .. dostáva sa za fw mechaniky .. a nič by sa nemalo stať , akurát ti to dá PLAY DVD .. I think .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Ban se dává za flash ... za vypálenou hru se ti nemůže nic stat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t0x1c Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 ale bez toho flashe se mi to nespusti ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Ano, vypálená hra se ti na neflashnutym xboxu nespustí //EDIT: Lock ... kdybys měl ještě nějaký otázky, tak mi napiš PM a já ti pomůžu, popřípadě to tu zase odemknu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
t0x1c
Chtel bych se zeptat jestli se muze neco stat kdyz dam vypalenou hru do neflashnuteho xboxu 360 Elite Edition jestli mi to jen nenacte nebo muzu dostat ban i kdyz to nenmam pripejene k internetu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts