kamikaze.suicide Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 caw vsem Jelikoz nemam rad windousi tak jsem se chtel zeptat jestli se da stahnou mac operacni system do pc..???:idea: Zkousel jsem linuxi..jsou luxus ale nejdou na nich hrat hry..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukhi Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Jzs a proc nemas rad windowsi ja wim je to mimo tema ale ... zkus windows je nejlepsi operacni system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Podle mě ti to šlapat na běžném pc nebude ... potřeboval by si něco od APPLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Nainstalovat mac neni žádná sranda .. ... http://console-forum.net/showthread.php?t=41284 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 windousi jsem mel...ale lezou mi krkem...tezko popsat.. zinglbee: dik :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Když chceš hry, tak si nech windows nebo si udělej dual boot, protože i když se ti povede ten Mac OS nainstalovat, tak budeš mít problém plnohodnotně rozchodit grafiku, aby ty hry fungovaly a navíc tam určitě budeš mít plno jinejch problémů. Tohle je většinou jenom pro lidi co rádi zkouší nové věci. Někdo to sice normálně používá, ale určitě to nemá jako plnohodnotnej systém. Když chceš Mac OS tak si kup jejich hardware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 na linuxu se dá hrát tak co meleš, si asi nikdy neslyšel něco jako Wine... anonymous tady má tutorial na mac os jak tu nekdo ukazoval... proc ti lezou wokna krkem ? Sou v pohodě ale musis se s nima poradne naucit, nesmíš používat na všechno microsoft nástroje a tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Mužeš si je nainstalovat (v tutorialech navod), ale zalezi na tom, jak mas kompatibilni hardware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Jestli ti nejdou hry na Linuxu tak v OSX ti nepujdou uz vubec je jen par specialne udelanych her pro Maca ale je jich zlomek co na Windows, proto kazdy kdo chce hrat hry na Macu si nainstaluje Windows,,,,,,,,a jestli nemas 100% kompatibilni HW pujde ti to stejne mizerne,kup si radsi naky jabko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kamikaze.suicide
caw vsem
Jelikoz nemam rad windousi tak jsem se chtel zeptat jestli se da stahnou mac operacni system do pc..???:idea: Zkousel jsem linuxi..jsou luxus ale nejdou na nich hrat hry..:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.