Kratos05 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Zdravím, mam 5.50 GEN-D3 a chci se zeptat jakým nejlehčím způsobem rozjedu hry z PS 1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 nejlehcim zpusobem:-D? Kup si je z PS STORE:-D staci se jen regnout a zaplatit:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Stáhni si plugin pops.prx v tutorialech nebo software downloads Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 nejlehcim zpusobem:-D? Kup si je z PS STORE:-D staci se jen regnout a zaplatit:-D trapas :roll: stahni si PopsLoader a hrajes musis to mot ve slozce game/nazve hry (slozka) a dat tam EBOOT.pbp ;) a jedes jinak tutorialy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kratos05 Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 jj diky :) , jinak kupovat si je fakt nehodlám to ti nestaci ze sem si koupil PSP? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 mno, mam mensi problem. stahl jsem si pops a v pluginech aktivoval. Kdyz jsem spustil wipeout XL, tak se po nekolika videich hra zasekla a konec. Zkousel jsem hru stahnou t i od jinych upladeru a porad to same.... nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speca Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 me na D3 nejdou vubec PSX ....ten GEN je fakt spatnej chce to UPDATE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kratos05
Zdravím, mam 5.50 GEN-D3 a chci se zeptat jakým nejlehčím způsobem rozjedu hry z PS 1?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.