Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

US a UK body


w0lf

Otázka

Zdravim, koukám teď na ceny bodů na kupování z marketplace kvůli Serios Samovi ale nejde mi do hlavy, proc jsou UK body za lepsi cenu a je jich vic nez US... Je to tak ze na uctech US chtej min bodu za veci nez v UK nebo je lepsi si udelat ucet v UK?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

no to prave nechci :D a co zalozit profil na nem to stahnout a pouzivat na tom druhym to asi nejde co? :D no nebudu to koumat :( proste zustanu na US. Jen by me zajimalo jestli nam tu nekdy udelaj podporu a ja budu chtit jit pod CZ tak budu muset taky novej profil? Jesi jo tak me to stve uz predem :D. Otazka je jeslti tu bude vubec xlive offiko :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Pred vanoci jsem se na to ptal na microsoft schuzi (skoleni) . Odpoved na to kdy budou podporovat xlive i CR jsem nedostal . Takze je to asi hodne vzdalena budoucnost , pokud teda vubec nekdy. Jinak jestli jdou pouzivat dlc balicky i na jinem profilu , pokud jich mas na xku vic , to nevim . Nemel sem moznost odzkouset zatim .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nebo kdyby alespon nedelali ten region lock. stejnak je to zbytecny... nemam moznost dvou sitovek v PC a nemam moznost ani z routru do xka takze ja mam proste smulu... jediny co tak si muzu menit kabel z pc do xka a zase spatky jako uz to delam od listopadu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu