piwko Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 zdravim potreboval bych poradit s pripojenim na internet ....nejde mi se pripojit k vlastni zakodovany wifi....vyhleda mi ji to ale nemuzu ji odkliknout je jakoby zamrzla ...vite si stim nekdo rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 To znamená že je zašifrována typem šifrovaní které PSP neumí rozlousknout :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Změn zabespeceni treba na nějake, ktere PSP podporuje. (WPA2, WEP...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piwko Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 jojo ja prave vim ze todle psp nerozjede ale menit zabezpeci se mi nechce ...jinak to asi nejde co prinejhorsim to zmenim no dikes:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piwko
zdravim potreboval bych poradit s pripojenim na internet ....nejde mi se pripojit k vlastni zakodovany wifi....vyhleda mi ji to ale nemuzu ji odkliknout je jakoby zamrzla ...vite si stim nekdo rady ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.