Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejlepší bezdrátový internet?

Ďáblův Žoldák 666

Otázka

Chci se vás zeptat na váš názor.Po 2 letech mi konečně končí ufon:wohow: Problém je ten že pak budu bez netu.Nabídly mi výhodný prodloužení smlouvy,jenže smlouvy.To semi nechce zase ho mít 2 roky a na hov** Upc bohužel mít nemůžu.Hledal sem na netu jiný wifi internety:

http://www.airwaynet.cz/

http://www.dsl.cz/adsl-internet/qs/provider-33#utm_source=adwords&utm_medium=cpc Atd

Ufona už moc nechci,O2 a Tmobile taky ne,to všechno vyjde na stejno.

Tak se vás chci zeptat jestli máte podobný skušenosti a nějaký typy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ono je důležité, kde bydlíš - dají se najít i různí regionální poskytovatelé internetu a ty nejsou nejhorší. Samořejmě záleží na konkrétním - buď třeba dej vědět kde bydlíš a nebo hledej sám. Pokud nemůžeš upc tak předpokládám, že nebydlíš ve velkém městě a tudíž je podle mě nejlepší zeptat se okolí jako sousedů a kámošů, co mají net a jak je přetížený, jestli má výpadky atd. Třeba takový 02 vůbec v těchto případech nebývá špatný - protože ho využívá málo lidí v okolí a tudíž není přetížená linka.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ono je důležité, kde bydlíš - dají se najít i různí regionální poskytovatelé internetu a ty nejsou nejhorší. Samořejmě záleží na konkrétním - buď třeba dej vědět kde bydlíš a nebo hledej sám. Pokud nemůžeš upc tak předpokládám, že nebydlíš ve velkém městě a tudíž je podle mě nejlepší zeptat se okolí jako sousedů a kámošů, co mají net a jak je přetížený, jestli má výpadky atd. Třeba takový 02 vůbec v těchto případech nebývá špatný - protože ho využívá málo lidí v okolí a tudíž není přetížená linka.

No sem z malýho města :cheesygrin: Praha. Jinak Upc bych rád ale problém je v tom že ho v baráku nemáme.Takže má jediná šance je wifi.Kámošů atd se nemá cenu ptát když každej má Upc:ziped: Tak mě zajíma názor na jiný poskytovatele wifi krom Tmobile,O2,ufon.Tim že nejsou tihle poskytovatele známý tak to mu nějak moc nedůvěřuju.

Odkaz ke komentáři

• 0

No všeobecně si myslim, že wifi net není úplně nej volba. Alespoň od kamarádů vím, kteří mají wifi, že třeba když prší/bouřka/vítr tak mají problémy s připojením. No prostě počasí má na to vliv. Já bych se tedy snažila najít někoho, kdo jde kabelem. Víc neporadím, sry - měla sem vždycky buď O2. nebo UPC.

Odkaz ke komentáři

• 0
fofrent bych doporucil.... sice nema zas tak vysokou rychlost ale myslim ze staci.... normal stahovani teda aspin u me stahovani 125kb/s a to mam jejich nejpomalejsi pripojeni... jo a sou i wifi

Skouknu to a kolik zato platíš? a ta rychlost je nějak stálá?jako že ne třeba že to je rychlí jen ráno a do večera hov** jako to mám já u ufona:D

Odkaz ke komentáři

• 0
No všeobecně si myslim, že wifi net není úplně nej volba. Alespoň od kamarádů vím, kteří mají wifi, že třeba když prší/bouřka/vítr tak mají problémy s připojením. No prostě počasí má na to vliv. Já bych se tedy snažila najít někoho, kdo jde kabelem. Víc neporadím, sry - měla sem vždycky buď O2. nebo UPC.

Tak to znám,celkově o hodně menší rychlost netu než kdy ti všichni píšou.Já z wifi netu radost nemám ale co mi jinýho zbejvá.Osobně bych možná! o Tmobile nebo O2 přemejšlel ale jeto celkem předražený.Pak by byla ještě možnost net přes pevnou linku ale stim taky nemám skušenost

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj. Pokud pořád hledáte ten optimální internet, nebála bych se podívat na Internet O2 Sama jsem tam nedávno se svým přítelem řešila internetové připojení k nám do bytu a nemůžeme si služeb této firmičky vynachválit. Ochotně nám se vším pomohli a zařídili nám internet přesně podle našich představ.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu