tomf11 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 ahoj mám menší problém,máme na škole od novýho roku wifinu.Když dám s psp hledat tak mě to sice najde sít jenže je celá šedá a nejde se připojit,jinak notáky se tam napojí.Nevíte co s tím? díky za odpověd.Jinak psp mám slimko 4.01 m33-2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 PSP nepodporuje tento typo šifrovania .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Já mám úplně stejný problém, ale jak už psal Dark, tak je to problém s šifrováním, jedině zajít za vaším správcem sítě a domluvit se s ním jestli by to nezměnil... to je otázka 5ti minut... Doma už mám šifrování změněné... pohoda! :roll::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 cau my ve skole mame taky wifi musis dojit k spravcovi a on ti rekne zakovsi heslo (info pokud mate internet ve skole je ti povinej ti dat zakovsky heslo (nemusi platit na zakladce) jinam mam psp300 5,03 a jde mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomf11 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 no tak to nwm jak kdo je správce sítě jelikož to má škola přes jakousi firmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 mate ve skole 1 ucitele na pc nebo vis pokud vic dojdi za tridni a zeptej jse :ú ona to bude vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Heslo mu bude na nic,pokud nezmění to šifrování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 muze to skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Pochop, že pokud se mu to zobrazuje šedě, znamená to, že je to nepodporovanej způsob šifrování a k heslu ho to vůbec nepustí! :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomf11
ahoj mám menší problém,máme na škole od novýho roku wifinu.Když dám s psp hledat tak mě to sice najde sít jenže je celá šedá a nejde se připojit,jinak notáky se tam napojí.Nevíte co s tím? díky za odpověd.Jinak psp mám slimko 4.01 m33-2.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.