sasa.lohr Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 rozhodl jsem se ze si pretaktuju CPU, mam starou zakladovku a na novy prosecor nemam jinak mam problem s biosem, kdyz jsem v biosu nemuzu nikde najit nic kde bych mohl zvysit nasobic, jen v informacich o PC tam neco podobneho je, ale je to uzavrene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 jestli nemáš možnost zvyšování násobiče tak jedině zvednout FSB na procesoru a napětí ale u tohodle opatrně hlavně u napětí nejprve si zjisti jakou největší napětovou zátěž tvůj procesor zvládne aby si ho neupekl, stáhni si Everest Ultimete a Fanspeed který měří teplotu procesoru a hlídej aby nepřekročila úmeznou teplotní mez... Nastav v biosu o deset stupňu nižší teplotu než zvládne tvůj HW , aby se v případě nouze systém resetoval... Možná si pohraj s časováním Ramek , a v případě možnosti je uzamkni na jejich pracovní frekvenci jestli maš 667mhz tak v biosu nastav u ramek co nejblišší mez... Se zvyšováním FSB se totiž mění frekvence všeho, nikoliv pouze procesoru... za posledni při extremním overlockingu to chce dobré chlazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 to vse vim, jen tam nemam moznost kde to nsatavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 to vse vim, jen tam nemam moznost kde to nsatavit Tak když to víš tak si to najdi :) a jestli tam ta možnost není tak to hold není podporované :) mrkni do manualu od základky... jinak dobrý by bylo znímit se co to máš za model Základní Desky, a cpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 mam uz hodne starou desku od MSI a celeron 2.8 zakladni takt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 mam uz hodne starou desku od MSI a celeron 2.8 zakladni takt takze pocitam ze mas 478..jeste sem nevidel desku s timhle socketem ktera by neumela overclock..musis se v tom biosu poradne divat (neco jako system frequency and voltage). jinak tim ze mas MSI si nenapsal prakticky nic :D chce to presnej typ desky. a ten celeron je Dcko nebo jeste jeho predchudce. skoro bych rekl ze nema cenu to taktovat povede se ti to neco nad pul GHz a konec. a tech 500MHz ti da k vykonu celkem prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 ja nevim jakou mam zakladni desku, kdybych to vedel tak to napisu cetl jsem, ze celeron se taktuje dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 ja nevim jakou mam zakladni desku, kdybych to vedel tak to napisucetl jsem, ze celeron se taktuje dobre jo taktuje ja mel 2.8 celeronD pretocenej skoro o giga ale spis nez zvyseni vykonu zaregistrujes zvyseni teploty :D (zvlast jestli je to prescott) s tou jeho malinkou cache nic neudelas..typ desky muzes zjistit s timhle http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/benchmarky_a_testy/everest/?g jo ted sem si vsiml toho screenu takze to neni 478 ale uz 775..mno taktovat to umi na 99%..tve a ta 256 cache to je k bliti ja myslel ze mely aspon 512 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 hm, ja vim, ma cenu to takotvat? myslim tim jestli bude znat vykon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 kde to je? zde je video jak vse projedu, ale nikde nevidim to co hledam, takze mi muzete rict kde to je a ujestli to tam je http://www.youtube.com/watch?v=D8wc7wk-joE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 pls, kouknete se na to video a reknete kde to je, nebo spis ze to tam neni a jak se tam dostanu na internetu je kupa navodu jak taktovat cpu, ale jak se dostat tam kde se to takzuje neni nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Většinou jak si v BIOSU tak to je pod Advanced CMOS(BIOS) features...tam asi přepneš na enable a zvyšuješ FSB.Nevím jak jínáš ti to vysvětlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 koukni se prosimte na to video a rekni mi kde presne to mam prepnout, poslu credits http://www.youtube.com/watch?v=D8wc7wk-joE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Nikde to tam nevidím :( Zkus se podívat do toho HW monitor napravo... v tom menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 jsou tam jen informace o spotrebe a teplote CPU a nejde tam nic nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasa.lohr
rozhodl jsem se ze si pretaktuju CPU, mam starou zakladovku a na novy prosecor nemam
jinak mam problem s biosem, kdyz jsem v biosu nemuzu nikde najit nic kde bych mohl zvysit nasobic, jen v informacich o PC tam neco podobneho je, ale je to uzavrene
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.