doommaster01 Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 na http://www.playcentrum.cz/battery-pack-2600mah-psp-301101.htm jsem narazil na neoriginalni baterku . Uvazuji o koupi . A ptam se jestli mi nemuze nejak poskodit psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 může, všechny neoriginální baterie jsou riziko :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Červen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 takze radsi original? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 takze radsi original?jasne ze ratsi original(ja mam neoriginal nebijecku a docela ji neverim ale zatim nebiji v poho ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 myslím, že tahle baterka má větší rozměry než ta originální, takže budeš mít jednu zadní stranu ps větší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guma_S Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 myslím, že tahle baterka má větší rozměry než ta originální, takže budeš mít jednu zadní stranu ps větší... na ty strance pisou ze je to verna kopie .....takze s velikosti by nemel byt problem..... presto radsi by sis mel koupit origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 tak jo, asi bude stejně veliká, asi sem si ji splet s jiným modelem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shi-So Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Ja bych se toho nebal. Neverim ,ze nabizeji bezne neco ,co ti "odstreli" PSP.To by byli sami proti sobe. IMHO nevim sice kolik by stalo to same od SONY ,ale cekal bych tak 3-4x tolik.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Mno mně se docela líbý,ale takovou dle baterii se stejným počtem MAh jsem už kdejsi viděl,ale neměla tma tkaový velký zlatý nápisi byla trochu jiný a taky měla teda těch 2600 MAh,ale stála 1300Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
doommaster01
na http://www.playcentrum.cz/battery-pack-2600mah-psp-301101.htm jsem narazil na neoriginalni baterku . Uvazuji o koupi . A ptam se jestli mi nemuze nejak poskodit psp?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts