Erik37 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Poradte mi ci si mam kupit Tekken 6 alebo Naruto Shippuden: Legends: Akatsuki Rising zajtra si to idem kupit takze radte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 20, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ani jedno, koupil bych starého Tekkena DR nebo bych si počkal na nového Naruta, co je prozatim jenom v JPN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Jelikož mi nesedí ani jedna hra .. Tak bych ti doporučoval Tekken Dr ... Tekken 6 je sice dobrý ale graficky nemotorně zpracovaný .. jestli cheš z tých dvou tak spiš toho tekkena je to gud princip a ají ta grafika ujde ,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 tekken dr mam a na naruta sa mi nechce cakat az do novembra a army of Two: The 40th Day ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
portgas Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Obě dvě hry jsou hrozný. Naruto je ale horší to si fakt nekupuj (málo postav, blbá hratelnost, málo komb). Tekken 6 mě taky zklamal (hrozná grafika). Tekken DR je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Jestli si fanda naruta tak naruta... Ja sem hral hodne naruto her a i ty co nebyly vubec dobry me bavili ... nwm proc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Radši Tekken 6 ale Army of Two ti nedoporučuju docela zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 bejt tebou si pockam na novyho naruta v ENG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 co treba God of War?nebo FIFA 10? ALe ze vseho by doporucil Tekkena 6 no... ale nejlepsi za te penize udelat flesh na psp:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 No hej ale ja mam PSP 3000 s OF 6.20 pretoze mi to kamarat omylom dal update. a co Marvel: Ultimate Alliance 2 alebo GTA Chinatown wars ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 no tak asi radsi GTA CW..to je asi nejlepsi s toho co chces ty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 ale nevyzera to moc good a niake good rpg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 hmm mozna to GTA nevypada moc dobre (podle tebe me se to teda libilo hodne) ale hratelnost je uzasna a vydrzi to na dost dlouhou dobu takze to muzu jedine doporucit. A ver mi ja sem velice narocnej hrac co dohral minimum her ze by me bavily az do konce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 doporučuj:fifa10,buzz world kvíz CZ,nfs undercoveer,god of war Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Z tohodle výběru bych UMD žádný nekoupil (ještě tak to GTA CTW) ale radši bych sáhl po VCS. Jinak jako RPG bych bral Assassins Creed: Bloodlines. :) PS: Kdyby mi kámoš udělal z CFW OFW tak bych ho nakopal do koulí. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 naruta jedině že si fanoušek jinak jste všeci už offtopic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 a proč ne tekken 6 ??? co se vam tam nelibi ? že tam neni DOJO ?? rozhodne tekken 6 je lepši jak DR v tekkenu 6 jsou nove komba , nove postavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Jinak jako RPG bych bral Assassins Creed: Bloodlines. :) AC:bloodlines jako rpg tak to asi tezko :cheesygrin: moc volnej vyvoj a vic Q najednou tam fakt neni a je to docela kratky jako RPG jednoznacne nejakej monster hunter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Už se to tu rozvadí do off, takže se podívej na rady uživatelů a potom na Youtube Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts