Ondrej120 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Jestli se to tu řešilo tak to se omlouvám ale nic takového jsem nenašel. Takže za 1.V Call of Duty 5 se mi mažou Savy.Smažou se mi všechny v Co-op a v singlu,a tím pádem nemůžu hrát Nazi-Zombie a hrát to furt do kola mě nebaví. Nevíte čim to je? Za 2.nevíte jak nahrávat videa golů v Fife10? Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Čau, to mazání v CoD 5 se mě taky stávalo, když jsem hrál s kamarádem singl v coop, takže jsem musel celý singl projít sám a pak až hrát s kámošem Nazi Zombie, nevim proč, ale takhle to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Čau, to mazání v CoD 5 se mě taky stávalo, když jsem hrál s kamarádem singl v coop, takže jsem musel celý singl projít sám a pak až hrát s kámošem Nazi Zombie, nevim proč, ale takhle to funguje. Nejspíš nějaká chyba ve hře. Ale aspoň že můžu hrát Nazi-Zombie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.