Ondrej120 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2010 Jestli se to tu řešilo tak to se omlouvám ale nic takového jsem nenašel. Takže za 1.V Call of Duty 5 se mi mažou Savy.Smažou se mi všechny v Co-op a v singlu,a tím pádem nemůžu hrát Nazi-Zombie a hrát to furt do kola mě nebaví. Nevíte čim to je? Za 2.nevíte jak nahrávat videa golů v Fife10? Dík za odpovědi Citovat
warsmash Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2010 Čau, to mazání v CoD 5 se mě taky stávalo, když jsem hrál s kamarádem singl v coop, takže jsem musel celý singl projít sám a pak až hrát s kámošem Nazi Zombie, nevim proč, ale takhle to funguje. Citovat
Ondrej120 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 20, 2010 Čau, to mazání v CoD 5 se mě taky stávalo, když jsem hrál s kamarádem singl v coop, takže jsem musel celý singl projít sám a pak až hrát s kámošem Nazi Zombie, nevim proč, ale takhle to funguje. Nejspíš nějaká chyba ve hře. Ale aspoň že můžu hrát Nazi-Zombie. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.