Quicksilver Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Nevim jestli je to normalni.U zabanovaneho Xboxu se me stale nastavuje cas na rok 2005.Simnul jsem si toho u Fifa 10.Problem je,ze se me diky tomu nejak smaznul SAVE co hraju turnaj.v cem muze byt problem ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Asi je to blba otazka, ale nevypinas xbox z el. site?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Asi je to blba otazka, ale nevypinas xbox z el. site?:) To není blbá otázka :cheesygrin:, ale asi nejvíce pravděpodobná příčina... Když xbox vypojíš ze sítě, čas se vždy restartuje... Taky mě to štve a tak ho už nevypojuju :? Jiná příčina mě nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ja jsem tohle nejak driv neresil.Xbox360 vypinam od site,ale mam dojem,ze jsem tohle delal i driv taky a cas tam normal byl.A to jsem nemel kabel v Xboxu.(internet) Kuprikladu Xbox1 si take svuj cas ukada.Tak mam za to,ze diky Banu se nejak krasne kurvy cas a doufam,ze neodmazavaji savy.To by jsem jim sel rovnou nakopat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Quicksilver: xko neumí udržet čas pokud není připojenej k netu ... po každém výpadku el. proudu se čas smaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Neukladal se do mapeti ? Doufam,ze se me opet nesmaze save z Fify to uz by jsem byl dost nasranej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Save se ti nesmaže, ale po vypojení xka ze sítě se ten čas prostě vynuluj na určité datum vztahující s ek verzi dashboardu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.