Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iTunes - nehorázně pomalý a zamrzá, proč?

zuzkys

Otázka

Mám nainstalovaný iTunes 9.0.2.25 (64bit verze) na Win 7. Hudbu mám naimportovanou do media folderu, cca 30GB. Pak nějaký aplikace, ale to už asi není důležité.

Problém je v tom, že iTunes je neuvěřitelně zpomalený. Třeba vymazat 1 mp3 z library je otázkou 3minut než naběhne dialog okénko, jestli ho chci opravdu smazat. Všechno trvá neuvěřitělně dlouho. Get info u alba je tak na 4minuty atd.

K tomu jednou tak za 20minut zamrzne a musí se natvrdo vypnout.

V notebooku to není - C2D P7450 -2,13 GHz, 4GB, HD4570, Win 7.

Ten by s iTunes rozhodně mít problém neměl.

Máte někdo podobný problém, nebo nesetkal jste se s tím někdo?

Neuvěřitelně mě to vadí, je to skoro nepoužitelné - čekat 4minuty než se vymaže z library 1 písnička je prostě moc i na mě.

Kde může být chyba? Třeba mám jen někde něco blbě nastavené, ale to se mi nezdá, že by to mohlo ovlivňovat takhle moc.

Díky za jakékoliv rady.

Fakt nemáte nikdo potuchu, co by to mohlo způsobovat? Antivirák nemám. Právě už mě nic jiného nenapadá. Opravdu každému jede rychle/plynule?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Díky za radu - zkusím to přeinstalovat, ale dělá mi to hned od začátku.

30gb v library mi nepřijde jako extra moc - si myslim, že spousta lidí má i mnohem více.

Že nemám antivirák? Tak to nepobírám proč by to jako nemělo jít.. :D

Ja mam neco pres 500GB a jede to jako po masle, ale to je mozna take tim, ze mam maca. Ale neznam nikoho kdo pouziva itunes na oknech a mel by setejny problem. Jedine co doporucim je tedy preinstal do na oknech skoro vzdy zabere :)

Odkaz ke komentáři

• 0

sasan, praveze je to mozna tim, ze antivirak ma a ten prehroustava vsechny data protekatajici iTunes..

zuzkys, take ho mam DOST pomaly.. Ale takhle brutalne fakt ne.. mam tam asi 25GB tusim.. nebo uz mozna take tech 30GB, u vsech alb covery a sice mi to pomerne dlouho scrolluje, ale dialogy atd mi nabihaji ihned. Zkus 32bit verzi, pripadne zkus starsi verzi iTunes.

Odkaz ke komentáři

• 0

Electropunker: Určitě ti to jde v pohodě kvůli tomu, že máš Mac - to je jasné. Je to program určen pro Mac a do widlí je jen předělaný - takže to je jasný. Nepotřebovat widle kvůli škole tak si taky mac klidně pořídím. A mít 2 ntb je krajně zbytečné.. to bych si radši pořídila jiné věci.

Anonymous: Jasně, když přejíždíš přes alba kde máš covery tak mě to taky mírně laguje. O to mi nejde, to je mi jedno, jde mi spíše o to mazaní věcí, dialogy tak 3minuty a pak to zamrzání. To je fakt vždycky na to uvařit si kafe.

Zkusím reinstal. Případně jinou verzi a kdyžtak i 32bit, ale tam se obávám, že to bude mít námitky, ale uvidíme - teď se mi s tím nechce otravovat, večer to zkusím a uvidíme.

Každopádně všem dík za názory.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem zkusila úplně vše a nic... pořád to samé. Nikde ani náznak, že by to šlo lépe. Fakt nevím v čem to může být. Systém mám v pohodě asi měsíc zpět format hdd plus reinstalace - takže v tom by taky neměl být problém.

Jedině asi Vaio nemá rádo Apple - jinak si to neumím vysvětlit. Fakt nevím... :/

Asi to zkusim zítra vrznout do PC a jestli na tom PC z doby kamenný to půjde tak budu hodně naštvaná.. :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu