Michaal Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Ahoj ve spolek.Cchi se zeptat jest-li nevíte o zda existuje nějaký prográmek, který by zaznamenával stránky na kterých jste byly a případně čas. Abych třeba zjisttil: dne 18.1.2010 jsem 5x navštívil stránku xpf.cz strávil jsem na ní 1 hodinu a 20 minut. Existuje nějaký software? Díky moc za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 když máš otevřený prohlížeč, tak zmáčkni ctrl + h. Otevře se ti historie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Jasný no:D Ale myslel jsem spíš nějakej program, kde by to bylo přehlednjší a i se stráveným časem na stránce:D Ale to asi neexistuje :( Na konci měsíce by to udělalo statisktiku. Na stránce xyp.cz jsete strávil za měsíc leden 6 hodin. atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Jasný no:D Ale myslel jsem spíš nějakej program, kde by to bylo přehlednjší a i se stráveným časem na stránce:D Ale to asi neexistuje :(Na konci měsíce by to udělalo statisktiku. Na stránce xyp.cz jsete strávil za měsíc leden 6 hodin. atd :) Google chrome to má.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 JO ? :D A kde to teda najdu? :D Mám tam jen časy náštěvy webů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.