Michaal Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2010 Ahoj ve spolek.Cchi se zeptat jest-li nevíte o zda existuje nějaký prográmek, který by zaznamenával stránky na kterých jste byly a případně čas. Abych třeba zjisttil: dne 18.1.2010 jsem 5x navštívil stránku xpf.cz strávil jsem na ní 1 hodinu a 20 minut. Existuje nějaký software? Díky moc za tipy. Citovat
AlexXx Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2010 když máš otevřený prohlížeč, tak zmáčkni ctrl + h. Otevře se ti historie. Citovat
Michaal Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2010 Jasný no:D Ale myslel jsem spíš nějakej program, kde by to bylo přehlednjší a i se stráveným časem na stránce:D Ale to asi neexistuje :( Na konci měsíce by to udělalo statisktiku. Na stránce xyp.cz jsete strávil za měsíc leden 6 hodin. atd :) Citovat
AlexXx Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2010 Michaal napsal: Jasný no:D Ale myslel jsem spíš nějakej program, kde by to bylo přehlednjší a i se stráveným časem na stránce:D Ale to asi neexistuje :(Na konci měsíce by to udělalo statisktiku. Na stránce xyp.cz jsete strávil za měsíc leden 6 hodin. atd :) Google chrome to má.:) Citovat
Michaal Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2010 JO ? :D A kde to teda najdu? :D Mám tam jen časy náštěvy webů :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.