Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s HDD

Rhapsomanijak

Otázka

mam takovy problem .. zrejme budu muset koupit novy HDD ale i tak se jeste zeptam .. koupil jsem si o prazdninach NB Asus K50AB ale uz od zacatku jsem mel problem s HDD .. casto se vsechno najednou zacalo sekat (vytizeni HDD bylo stale na 100%) a po chvilce bylo vse ok .. myslel jsem ze pomuze formatovani .. kdyz jsem formatoval disk tak vse bylo v poradku na nejaky cas .. ale pak jsem musel skoro kazdy tyden reinstalovat OS protoze se ani nenabootoval .. naposledy jsem zkousel win7 kde cca po 5 reinstalech sel bez problemu ... ale vcera to zase zacalo .. stava se to v ruznych intervalech a jen na chvili ze vytizeni je proste na 100% a win nestihaji (zacal mi i S.M.A.R.T hlasit problem s HDD musim vzdy do biosu a zpet abych nabootoval system) .... delal jsem test i pres HDtune a naslo to 2.1% poskozenych bloku .. a status mam v zalozce health : WARNING

pridavam jeste screen

http://s2.imgupload.cz/img/153179/GLel4/dmnc.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu