Maskot2009 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat zda-li máte zkušenosti se hrou Ace Combat na PSP. Včera jsem si tuto hru koupil a přiznám se bez mučení přes první level jsem se ještě neprobil a to jsem u toho vydržel až do 3 do rána ...... Nějak nemůžu přijít na to jak se rychle otočit vzad. Jediné co rychle zvládám je lopping, ale to člověk ztrácí orientaci. Otáčení přes křídlo, když se "stickem" nakloníte a pravým tlačítkem přidáváte plyn mi příjde pomalé.Neznáte nějaký fígl? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 moc ti nerozumiem ale teda otocit sa da jedine tak ze sa nahnes (analogom doprava/dolava) a potlacis analog dole, neviem ako inak rychlejsie by si sa chcel s lietadlom otacat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 s analogem se otáčíš rychleji a se šipkami pomaleji a přesněji toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.