Daxter Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Tak co na tu hru říkáte ? Podle mě jeden z nej titulů na PSP, bavím se u toho skvělě, čeština je parádní, a hraje to dokonce i moje máma xD . Co na tu hru říkáte vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Je to supr hra, u nás doma se s ní baví celá rodina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 U té hry si připadám jako úplný magor, protože skoro nic nevím z otázek. Jak mám sakra vědět kdo nebo co je to za písnička z 60 let, to je pro mě oldschool a vůbec to neznám. Jinak hra super a hlavně že se dá připojit k netu, kde na tebe čeká milion otázek takže pořád je na co nového odpovídat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Úplně přesně to co jsem očekával a dlouho na to čekal.Pravda, některé otázky jsou trochu složitější, ale člověk to musí brát jako hru :)Líbil se mi i Buzz BRAIN Bender v AJ, ale čeština je čeština :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Úplně přesně to co jsem očekával a dlouho na to čekal.Pravda, některé otázky jsou trochu složitější, ale člověk to musí brát jako hru :)Líbil se mi i Buzz BRAIN Bender v AJ, ale čeština je čeština :psp: jj, já hra na PS3 v en Buzz Master Quiz, bylo to sice super, ale v češtině a i s otázkama týkajícíma se česka je to přece jen lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Je to super hra.. docela zabaví a hrát to ve dvou je fakt dobré - rozhodně lepší než sám.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Hra je to fakt jedna z nejlepších. Dobrej je na tom ten českej dabing:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Povedena hra , kez by cz ve hrach byla casteji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Hra se povedla, ale většina otázek je spíš pro starší generaci. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Hra se povedla, ale většina otázek je spíš pro starší generaci. :) jj přesně tak, a spíš ještě to je z americké kultury, kdyby to bylo aspoň z české tak bych aspoň věděl něco více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokia6260 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 supr hra, ale taky se vam nekdy stane, ze to napise ze to nacita z disku a dlouho nic se nedeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 U té hry si připadám jako úplný magor, protože skoro nic nevím z otázek. Jak mám sakra vědět kdo nebo co je to za písnička z 60 let, to je pro mě oldschool a vůbec to neznám. Jinak hra super a hlavně že se dá připojit k netu, kde na tebe čeká milion otázek takže pořád je na co nového odpovídat. přesně tak, nebo jak mam vědět, kdo je nějaká 50ti letá zpěvačka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 supr hra, ale taky se vam nekdy stane, ze to napise ze to nacita z disku a dlouho nic se nedeje? skus sony driver, mne pomohlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Včera jsem hrál a měl jsem otázku, která mě mile překvapila: Jak se jmenuje herec, který hraje v Ordinaci v růžové zahradě doktora Hrušku? Ne že bych se díval na Ordinaci(tu nemusím) ale že to byla otázka z našeho okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 přesně měl sem tam otázku na ulici je vidět že překlad nebrali jen to že to přeložili ale nějaké otázky mile přetvořili dobrý by bylo kdyby tam byli nějaká česká hudba například :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Parádní hra :) i když nějaký ty otázky vůbec nedávam :cheesygrin: a ten dabing , to je kapitola sama o sobě :D mi v tý hře pořád řiká drahoušku :cheesygrin::cheesygrin: nebo něco o mě mele jako kdybych byl ženská :D Jinak , když vypnu PSP a poté zapnu tak mi to že mi to kontroluje disk a tady píšete o nějakym sony driveru ...... a to je co ten sony driver ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 je tam i otázka kdo hraje Ozzáka :) ... hra je totálně super, ve škole hráváme v 5 (i učitelka :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokia6260 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 multak ej best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakahoš Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 RIP? šel by udělat? třeba finskeho jazyka a těch zbytečnosti no proste aby to nemelo 1,5gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokia6260 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 no sony driver to si nastavis ve vsh menu ale me to s tim blbne taky tak sem to dla na m33 zpatky a zatim pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokia6260 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 je to kdyztak rectina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 RIP? šel by udělat? třeba finskeho jazyka a těch zbytečnosti no proste aby to nemelo 1,5gb určitě půjde je tu v psp tutorialech návod na ripnutí: http://console-forum.net/showthread.php?t=8881 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 tak s tim sony driverem mi fachá :) a rip by šel udělat pokud to zatim nikdo neudělá tak já bych to udělal až se vrátim z hor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Tak kolik kdo už otevřel nových hráčů? (v základu jsou 4ři):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 otázek z českého postředí je tam dost, např. jaká revoluce se udála v roce 1989 v čr nebo něco s hercem ze Zdivočelé Země Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.