Bios Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Tak dnes mi dorazil první můj iphone. Má jaibrake a soft 3.1 a má jaibreak jak na něm mám spustit stažené hry přeěetl jsem spoustu článku ani z jednoho jsme to nepochopil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Nejlehčí je si udělat JB, pak nainstalovat cydii a přez ní Instalous, v instalousu stahnes hru a v dalsim okynku nainstalujes, je to asi nejlehčí způsob.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bios Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 ono to nejde naistalovat z PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 ^^ jde.stahnes hru s koncovkou .ipa,nakopirujes do iTunes do applications,a synchronizujes iPhone. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bios Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 No tak hry mám stažené a Itunes to mám nakopírované a co to znaména synchronizuješ iphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 dáš Sync......:lol:tak se tam dávaj písničky a tak......ale obvykle se spouští automaticky při připojení iPhonu k usb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 ty si radsej precitaj navod k telefonu predtym nez tu zacnes vypisovat otazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 ty si radsej precitaj navod k telefonu predtym nez tu zacnes vypisovat otazky Svata pravda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bios
Tak dnes mi dorazil první můj iphone. Má jaibrake a soft 3.1 a má jaibreak jak na něm mám spustit stažené hry přeěetl jsem spoustu článku ani z jednoho jsme to nepochopil :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.