WoKo_O Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 stahnul sem tudle hru protoe mi rikali ze je dobra..muzete mi nekdo rict o co tam de.?? vubec to nechapu..:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capricorne Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 lol ty ses guma :lol: ... na zacatku mas tutorial .... Ale de o to ze musis dat vodorovne ci svisle vzdycky 3,4,5 od jedne barvy nebo penez nebo hvezd anebo lebek ... pak muzes posilat kouzla, ziskavas zlato a za to kupujes veci a v neposledni rade XP coz ti zvysuje lvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 coozee.?? :lol:to asi nikdy nepochopim..ja tam ze zacatku mam naky tro veze a mam nekam chodit nebo co..ta zenska tam furt neco keca a ja vim howno..:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 hle topic http://console-forum.net/showthread.php?t=6634 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 :thx: za link.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WoKo_O
stahnul sem tudle hru protoe mi rikali ze je dobra..muzete mi nekdo rict o co tam de.?? vubec to nechapu..:lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts