Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Alpy+helma?

Dupenka

Recommended Posts

Helma je poviná v Rakouských alpach určitě do patnácti let věku :) vlastní zkušenost , letos sem tam byl na tejden a dost mladistvých tam s helmou jezdilo ... příští rok tohle platit i na našich sjezdovkách ve velkejch arealech jako je Špindleruv mlyn a Jánské lázně ... U nás to není to žadný kec mam brigádu jako instrukror lyžařský a mám to z první ruky, ale vzal bych si sebou jak pro bezpečnost tak jen proto abys neměl zbytečné problémy... máš mít na hlavě kulicha a nebo helmu vždyt to je jedno :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Helma je poviná v Rakouských alpach určitě do patnácti let věku :) vlastní zkušenost , letos sem tam byl na tejden a dost mladistvých tam s helmou jezdilo ... příští rok tohle platit i na našich sjezdovkách ve velkejch arealech jako je Špindleruv mlyn a Jánské lázně ... U nás to nené ýadný kec mam brigádu jako instrukror lyžařský a mám to z první ruky

takže když mi je víc jak 18 tak nemusím mít helmu jo?

Odkaz ke komentáři

takže když mi je víc jak 18 tak nemusím mít helmu jo?

Mrkni na net , chvilka googlování ti tvoji otázku objasní ale je se přiznám měl sem ji pro jistotu sebou... To se také liší podle střediska kam jedeš http://vseorakousku.cz/titulni_strana/novinky/povinna_helma_pro_male_lyzare/

Odkaz ke komentáři

Mrkni na net , chvilka googlování ti tvoji otázku objasní ale je se přiznám měl sem ji pro jistotu sebou... To se také liší podle střediska kam jedeš http://vseorakousku.cz/titulni_strana/novinky/povinna_helma_pro_male_lyzare/

jj pročtu si to.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu