Dupenka Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Nazdar jedu do Alp do Nassfeld si zalyžovat a někde jsem slyšel že musíš mít helmu neboť dostaneš pokutu nebo si nezalyžuješ. Zajímalo by mě jestli je to pravda nebo kec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 JJ je to pravda, ale spise to plati do snowparku, ale kdyz potkas zmrda, tak dostanes pokutu i na sjezdovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Neplatí to jen do snowparku ... pokud vim tak to mají snad i v zákoně že do 18 musí být helma ... ale jak vidim je ti 19 , což by problém být neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Nevím jak to je , ale radši bych tu helmu vzal , abys místo sjíždění sjezdovek nekopřil v hotelu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Helma je poviná v Rakouských alpach určitě do patnácti let věku :) vlastní zkušenost , letos sem tam byl na tejden a dost mladistvých tam s helmou jezdilo ... příští rok tohle platit i na našich sjezdovkách ve velkejch arealech jako je Špindleruv mlyn a Jánské lázně ... U nás to není to žadný kec mam brigádu jako instrukror lyžařský a mám to z první ruky, ale vzal bych si sebou jak pro bezpečnost tak jen proto abys neměl zbytečné problémy... máš mít na hlavě kulicha a nebo helmu vždyt to je jedno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Helma je poviná v Rakouských alpach určitě do patnácti let věku :) vlastní zkušenost , letos sem tam byl na tejden a dost mladistvých tam s helmou jezdilo ... příští rok tohle platit i na našich sjezdovkách ve velkejch arealech jako je Špindleruv mlyn a Jánské lázně ... U nás to nené ýadný kec mam brigádu jako instrukror lyžařský a mám to z první ruky takže když mi je víc jak 18 tak nemusím mít helmu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 takže když mi je víc jak 18 tak nemusím mít helmu jo? Mrkni na net , chvilka googlování ti tvoji otázku objasní ale je se přiznám měl sem ji pro jistotu sebou... To se také liší podle střediska kam jedeš http://vseorakousku.cz/titulni_strana/novinky/povinna_helma_pro_male_lyzare/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Mrkni na net , chvilka googlování ti tvoji otázku objasní ale je se přiznám měl sem ji pro jistotu sebou... To se také liší podle střediska kam jedeš http://vseorakousku.cz/titulni_strana/novinky/povinna_helma_pro_male_lyzare/ jj pročtu si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 OT: mužu ti prodat helmu levně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Lyžuju bez helmy, poslední tři roky jsem byl v Alpách, nikdy jsem s tím neměl žádnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.