pigi96 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Caw lidi chci se zeptat jak odemknu vyse zminovanou kartu chce po me heslo ale ja ho nevim....... díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Co ji naformatovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Co ji naformatovat? Nejde chce to to heslo ono s tim nejde delat skoro nic :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Naformatovat musi jit, take jsem mel problemy, vyřešil jsem to formátováním v mobilu. Jinak mně se to stalo při upgradu fw v nokii N73. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Naformatovat musi jit, take jsem mel problemy, vyřešil jsem to formátováním v mobilu.Jinak mně se to stalo při upgradu fw v nokii N73. Ono to prave chce heslo kdyz to formatuju v mobilu i v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Refresh..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Někde jsem četl, že Ubuntu s timhle nemá problémy ... prej to při formátování žádný heslo nechce i když je nastavený :) Sežen si Live CD Ubuntu a vyzkoušej to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Někde jsem četl' date=' že Ubuntu s timhle nemá problémy ... prej to při formátování žádný heslo nechce i když je nastavený :)Sežen si Live CD Ubuntu a vyzkoušej to[/quote'] Dnes jsem to zkoušel u kamaráda v PC a tomu to ani tu kartu nenačetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 carolina12 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 skvělé místo tak zajímavé a nádherné. Thanks for sharing ,,,,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Blbost, aby karta pozadovala pri formatu heslo. Karta zadnej HW zabezpecovaci mechanismus nema. Pokud to po tobe ale chce heslo pri formatu ve Windows (WTF? v zivote jsem to nezazil a neslysel jsem o tom.. ale budiz..), tak v linuxu to pujde zformatovat na 100%. Spis je ale karta vadna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Blbost, aby karta pozadovala pri formatu heslo. Karta zadnej HW zabezpecovaci mechanismus nema. Pokud to po tobe ale chce heslo pri formatu ve Windows (WTF? v zivote jsem to nezazil a neslysel jsem o tom.. ale budiz..), tak v linuxu to pujde zformatovat na 100%.Spis je ale karta vadna. cece. mlada mela podobnej problem, microSD na nokii po ni chtelo heslo, ktery nevedela, kdyz jsem kartu strcil do meho mobu( lg ) heslo to nechtelo, kdyz jsem to strcil do jiny nokie, heslo to chtelo, usoudil jsme ze na karte bude nakej sifrovaci soubor, tak ze ho najdu v pc a vymazu, ale nic jsem nenasel, nakonec si mlada na heslo vzpomnela.... jinak v tech Ubuntech to opravdu musi jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 turemi Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Není to blbost, pokud uděláš upgrade fw mobilu, u mě N5310 a necháš v něm kartu, tak potom žada heslo i když jsi si tam nikdy žadny nedaval. Co vim tak karta jde naformátovat např. v Nokii E51. Tam heslo nepožaduje. Po formatu karta poběží dál bez problémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Caw lidi chci se zeptat jak odemknu vyse zminovanou kartu chce po me heslo ale ja ho nevim....... díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.