Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

odemknuti MicroSD karty

pigi96

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Někde jsem četl' date=' že Ubuntu s timhle nemá problémy ... prej to při formátování žádný heslo nechce i když je nastavený :)

Sežen si Live CD Ubuntu a vyzkoušej to[/quote']

Dnes jsem to zkoušel u kamaráda v PC a tomu to ani tu kartu nenačetlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Blbost, aby karta pozadovala pri formatu heslo. Karta zadnej HW zabezpecovaci mechanismus nema. Pokud to po tobe ale chce heslo pri formatu ve Windows (WTF? v zivote jsem to nezazil a neslysel jsem o tom.. ale budiz..), tak v linuxu to pujde zformatovat na 100%.

Spis je ale karta vadna.

Odkaz ke komentáři

• 0
Blbost, aby karta pozadovala pri formatu heslo. Karta zadnej HW zabezpecovaci mechanismus nema. Pokud to po tobe ale chce heslo pri formatu ve Windows (WTF? v zivote jsem to nezazil a neslysel jsem o tom.. ale budiz..), tak v linuxu to pujde zformatovat na 100%.

Spis je ale karta vadna.

cece. mlada mela podobnej problem, microSD na nokii po ni chtelo heslo, ktery nevedela, kdyz jsem kartu strcil do meho mobu( lg ) heslo to nechtelo, kdyz jsem to strcil do jiny nokie, heslo to chtelo, usoudil jsme ze na karte bude nakej sifrovaci soubor, tak ze ho najdu v pc a vymazu, ale nic jsem nenasel, nakonec si mlada na heslo vzpomnela....

jinak v tech Ubuntech to opravdu musi jit

Odkaz ke komentáři

• 0

Není to blbost, pokud uděláš upgrade fw mobilu, u mě N5310 a necháš v něm kartu, tak potom žada heslo i když jsi si tam nikdy žadny nedaval. Co vim tak karta jde naformátovat např. v Nokii E51. Tam heslo nepožaduje. Po formatu karta poběží dál bez problémů..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu