skype Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Zahraje si někdo Forzu 3 po LIVU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 cus napis a dame (napis na LIVE) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imeroner Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Čau,večer si vás přidám na live. Můj gt je imeroner,mužem zajezdit. Zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borecztasovic Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Toš taky bych si s váma rád zajezdil :) :bash: na livku sem jako Davelolek999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 taky se pripojuji Voltr Petr + muj vytvor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Kdo nehraje Forzu 3,nežije a já žiju. GT v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucke Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 čau zahrál by dneska někdo GT: LuckerCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodney2000 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 GT: r0dneyCZ ,taky hraju ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 i ja zacnu hrat:) Sh0tik jmeno me. uz jsem si vas dovolil pridat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Pridam se .. ale nevim jak?Muj GT je JanekTravncek ... poradte pls jak se k vam pridat.Budu online zachvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skateman16 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Kto chce pridajte si ma rad zahram len staci napisat na LIVE GT : SK8TAC1K ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shumii Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 taky zahraju přidejte si mně GT: sustala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Tak už taky hraju forzu.Kdo chce tak si mě přidejte.GT Jirka71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Taky pařim Forzu na LIVE...přidejte si mě GT: bigest boss s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Ahoj všem :-), už ji hraji také. GM: JirkaKnollCZE Těším se na vás :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 nahoďte jsem nějaké vaše výtvory, já už jsem upnul o pár příspěvků víš moji audinku, včera jsem udělal na okruhu 379 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaco Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 já bych zahrál taky,jen nevím jak, GT: iiidejan koupil jsem Xko už s ůčtem,ještě jsem nehrál online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 tak dneska jsem pokoril hranici 400 km/h, presne 412,3 km/h s reventonem. tak me napadlo ze by jsme mohli dat nejakej zavod? stacilo by se nejak domluvit na dni a hodine, super by bylo kdyby se seslo vic lidi. co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Kdybych mel tak hned zajezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th Stig99 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Zdravím všechny,s kámošem taky jezdíme,kdyby se chtěl někdo přidat,tak klidně může GT: Th Stig99 dneska jezdíme zhruba od 20:30 a snad i skoro celý víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Zdravím všechny,s kámošem taky jezdíme,kdyby se chtěl někdo přidat,tak klidně může GT: Th Stig99 dneska jezdíme zhruba od 20:30 a snad i skoro celý víkend docela dobre sme zajezdily, nejak si me vypadl z pratel, tak sem ti poslal znovu zadost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 já ji taky hraju ale nechce se mi psát :-) tak někdo napište mě GT: FunkeIngwer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Můžete si mě přidat. Gamertag v podpisu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.