kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 custe vcera jsem si stahnul mnr no a seka se mi obcas to neni mozny dyt gt 5 prologue saboteur little big planet vsechno jede 60 fpa krasne plynule nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Sem to v noci chvili zkusil, kdyz se to dotahnulo a taky se mi to sekalo. Je to holt beta :) Ale nezda se mi, ze by byl problem v FPS, spis bych to videl, ze laguji pretizene servery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Sem to v noci chvili zkusil, kdyz se to dotahnulo a taky se mi to sekalo. Je to holt beta :) Ale nezda se mi, ze by byl problem v FPS, spis bych to videl, ze laguji pretizene servery... to online cely zejo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 to online cely zejo? Kuba rikam ti to porad, dej si editor trati, ten je OFFLINE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Kuba rikam ti to porad, dej si editor trati, ten je OFFLINE. jj to je pravda diky moc huhlo :D dam thx az bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
custe vcera jsem si stahnul mnr no a seka se mi obcas to neni mozny dyt gt 5 prologue saboteur little big planet vsechno jede 60 fpa krasne plynule nevite co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.