kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2010 custe vcera jsem si stahnul mnr no a seka se mi obcas to neni mozny dyt gt 5 prologue saboteur little big planet vsechno jede 60 fpa krasne plynule nevite co s tim? Citovat
0 bitskull Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2010 Sem to v noci chvili zkusil, kdyz se to dotahnulo a taky se mi to sekalo. Je to holt beta :) Ale nezda se mi, ze by byl problem v FPS, spis bych to videl, ze laguji pretizene servery... Citovat
0 kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2010 Sem to v noci chvili zkusil, kdyz se to dotahnulo a taky se mi to sekalo. Je to holt beta :) Ale nezda se mi, ze by byl problem v FPS, spis bych to videl, ze laguji pretizene servery... to online cely zejo? Citovat
0 huhla Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2010 to online cely zejo? Kuba rikam ti to porad, dej si editor trati, ten je OFFLINE. Citovat
0 kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2010 Kuba rikam ti to porad, dej si editor trati, ten je OFFLINE. jj to je pravda diky moc huhlo :D dam thx az bude fungovat Citovat
Otázka
kuba741
custe vcera jsem si stahnul mnr no a seka se mi obcas to neni mozny dyt gt 5 prologue saboteur little big planet vsechno jede 60 fpa krasne plynule nevite co s tim?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.