Branzik Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Nevite nekdo o nejaky hre na styl field comander ten mi moc nevyhovoval mnozstvi moznosti moznosti a jeste necim ale uz nevim cim. Schanim hru podobnyho stylu, proste strategicka tahovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Lotr : Tactics a Warhamer 40K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 pocuj na psp je takychto hier malo, doplnit mozem len napr. Mytran Wars. Ale, ak by ti moc nezalezalo na grafike, VELMI doporucujem advance wars 1 a 2 na gba emulator. Tymto hram sa ziadna na psp nevyrovna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branzik Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Skoda ye neni hearts of iron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branzik Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Spletl jsem si hru myslel jsem military history chanel commander nebo jak se to jmenuje schanim hru na tento styl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 skus antonishia story.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.