Bios Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Zdravím dnes jsem byl vložit peníze na učet v české spořitelně a ta baba po mě chtěla 45 Kč za vlklad je to normální? A vlad byl taky na učet české spořitelny. Nedávno jsem byl v Komerční bance a tam to bylo gratis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bludi Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Nevím jestli je to normální(morální), ale bohužel je to tak... Alespoň u sporožirového účtu. Vklad bez poplatku má pouze majitel účtu... Případně majitelé... Mám tu samou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 počky takže pokuď no ona se mě ptala na jméno na koho je učet to já ale enviděl tkaže kdyby se jí řekl že se jmenuju( Jméno koho je etn učet) tak mám vklad zdarma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Já nic neplatím, takže asi jo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Ano přesně tak - vklad na účet jiného člověka je opravdu za poplatek 45kč - stejně tak když by tam přišel majitel účtu a chtěl by si tam napsat např variabilní symbol (to je sice blbost do vlastního účtu, ale mají to v podmínkách). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Chces rict fintu vzdicky jse zeptej na jmeno majitele uctu a v bance ho rekni :/ ja to delam takle porad abych neplatil acc 2 kč za pred :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.