The_Tommy Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 PLS mám dotaz mám psp fat s cfw 5.00 M33-3 a nejdou mi videa ve formátu AVC :cry:. ae jen ty které si převedu sám:ziped:, (přes PSP Movie Creator). ty který stahnu mi jedou normálně. Díky za pomoc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 AVC ? Víš, ono PSP přehrává mp4 .. takže stahuj nebo konvertuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The_Tommy Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 AVC ? Víš, ono PSP přehrává mp4 .. takže stahuj nebo konvertuj jj to vim že přehráva mp4, ae to AVC je nějakej h.264 kodek a to mi nejde i když by mělo a pls ještě jeden dotaz. nejdou mi přehrávat videa v plným rozlišení (tzn.480x272 nebo tak nějak) nevíte prosím někdo jak na to??? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 24, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ses si jistej, ze to kopirujes do spravne slozky ? Podivej do topicu pro zacatecniky a "kam co nakopirovat" Stahuj uz zkonvertovana videa nebo konvertuj pres xvid4psp nebo total video converter - tutorialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The_Tommy Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 thx moc zkusim vše tak sem zkusil ae porád nic, konvertuju KO; stáhnu OK tak nevim a do složky to dávám dobře no nic díky za rady lol tak sem zkusil další nápad(od kámoše) ae porád mi nejdou videa v plným rozlišení psp a videa v kodeku H.264 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The_Tommy Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 tak nevim všechno dělám dle tutoriálu a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
The_Tommy
PLS mám dotaz mám psp fat s cfw 5.00 M33-3 a nejdou mi videa ve formátu AVC :cry:. ae jen ty které si převedu sám:ziped:, (přes PSP Movie Creator). ty který stahnu mi jedou normálně. Díky za pomoc:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.